Samarbeten

Som partner får ni möjlighet att nyttja våra kompetenser inom motivation och självledarskap för att skapa ett starkt employee branding, där era medarbetare själva får uppleva hur ert bidrag gör skillnad för många barn och ungdomar. Oavsett om ni önskar fördjupande ledarskapsträning, givande medarbetarinspiration på nästa kick-off eller söker en lärorik workshop om neuroledarskap för ert nästa kundevent, så finns vi här för er.

Brinner ni för social hållbarhet?

Motivationslyftet har en tydlig vision – att med förebyggande träning och ett starkt självledarskap minska risken för framtida utanförskap. Tillsammans med våra partner vill vi bidra till att alla barn, oavsett bakgrund och förutsättningar, har möjlighet att skapa en meningsfull framtid, förverkliga sina drömmar och ta kloka beslut. Vårt mål är att Sveriges unga är delaktiga i skapandet av ett hållbart samhälle – både för sig själva och för andra. Utan det ekonomiska stödet från våra partner hade all material- och metodutveckling stannat på idéstadiet. Mycket har tack vare detta genomförts, men det finns också mycket kvar att utveckla. 

Partnerskap för oss innebär ömsesidighet på riktigt. Tillsammans stödjer vi varandra för att nå målen. Som partner får ni till exempel möjlighet att nyttja våra kompetenser inom motivation och självledarskap för att skapa ett starkt employee branding, där era medarbetare själva får uppleva hur ert bidrag gör skillnad för många barn och ungdomar. Oavsett om ni önskar fördjupande ledarskapsträning, givande medarbetarinspiration på nästa kick-off eller söker en lärorik workshop om neuroledarskap för ert nästa kundevent, så finns vi där för er. Ett samarbete med oss utformas helt efter era önskemål och behov.

Om ni som vi brinner för en hållbar social utveckling i samhället och vill investera i Sveriges framtid, hör gärna av er till vår partneransvarige, Patric Salmonsson: patric@motivationslyftet.se.

Vilka vinster finns för er som partner?

  • Era medarbetares engagemang för företagets sociala satsningar ökar, eftersom många anser att investeringar i svenska barns och ungdomars välmående är viktiga idag.
  • Ni kan direkt och enkelt se vad era investerade medel används till.
  • Ni erbjuds inspirerande partnerträffar och gemenskap i vårt partnernätverk.
  • Ni kommer medialt att synliggöras i Motivationslyftets olika kanaler, såsom på vår hemsida, på inspirationsträffar, i nyhetsbrev och annat informationsmaterial.
  • Som partner får ni regelbunden direktrapportering från våra skolstrateger om effekterna av Motivationslyftets arbete i skolorna i just er region.
  • Naturligtvis finns möjlighet till studiebesök i vår verksamhet i närområdet.
Commercial,Medicine.,Close,Up,Of,Aged,Woman,Patient,Hand,Signing

En ömsesidig påverkan

Utöver ovanstående vinster vill vi gärna bidra till att öka motivationen även bland våra partners medarbetare.

Erbjudandet om att genomföra inspirationsföreläsningar och workshops/kurser för chefer, medarbetare eller kunder inom ämnet motivation och mental träning är vårt sätt att säga ”Tack för ert engagemang och förtroende”.

Vad möjliggör ert bidrag?

  • Att vi kan fortsätta uppdatera befintligt material med aktuell forskning.
  • Att vi kan utveckla nya program som inkluderar alla barn och ungdomar.
  • Att vi kan fortsätta erbjuda skolor personalutbildningar och inspirationsdagar.

Hur anmäler ni ert intresse?

Motivationslyftet är ett program som konkret och forskningsbaserat ger både personal och elever en möjlighet att stärka sitt självledarskap och sin mentala styrka. Tillsammans med oss kan ni öka förutsättningarna för att fler ungdomar rustas för arbetsmarknaden genom att kunna prestera och samtidigt må bra, att segregationen mellan skolor minskar och att alla har samma chans att förverkliga sina drömmar. Men inte bara det – en viktig del av programmet tränar även ungdomars förståelse för sin roll och sitt ansvar i samhället. Vi tror på en bättre värld genom samverkan och ser fram emot att dela denna vision med er!

Om du är intresserad av att bli partner, hör av dig direkt till vår partneransvarige Patric Salmonsson, så hittar vi en samarbetsform precis anpassad efter era önskemål och behov. 

Våra huvudpartner

Boka möte

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt