Välkomna till årets Nätverksträff 2019

30sep2019

För er som jobbar med Motivationslyftet bjuder vi varje höst in till denna träff där vi tillsammans får inspireras och fyllas på med kunskap, forskning, teori och praktik kring vårt stora uppdrag – att göra skillnad för dagens barn & ungdomar och vara med och rusta dem inför framtiden. Vi bjuder på intressanta föredrag och workshops som leds av skolstrategerna Hanna Silvner och Karin Månsson.

Gästerna detta år är:
Per Strand, filosofie doktor,  arbetar som forskningskonsult för Motivationslyftet och Jan Blomgren, filosofie doktor och legitimerad mellanstadielärare,  som har ett särskilt intresse för elevers rätt till en likvärdig utbildning.

Dessutom får du information kring intranätet, uppdaterat material och möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor från andra skolor.

När: Onsdagen den 30 oktober kl.10-16
Var: Skandia, Lindhagensgatan 86, Stockholm
Övrig information: Dagen är kostnadsfri.
För frågor och anmälan, maila gärna karin@motivationslyftet.se
senast 14 oktober.